Stokke Dyrepensjonat

(Tidligere Jarlsberg Dyrepensjonat)
Offentlig godkjent dyrepensjonat
Vi holder til i idylliske og fredelige omgivelser i skogen.

 

Vi fôrer med  Acana og Eukanuba hundefôr.
Ta gjerne med egen hundemat hvis du ønsker det.
Vi kan hente og bringe hunden dersom det er nødvendig.

Avdelinger

 

Hundepensjonatet er inndelt i tre avdelinger, der alle avdelingene har egne varmepumper, noe som gir god luftsirkulasjon og jevn temperatur hele året. Den ene avdelingen har syv hunderom, og er først og fremst for små hunder, valper og eldre hunder. Den andre avdelingen har fire hunderom, og er beregnet på store hunder som har behov for store luker ut til luftegårdene. Den siste avdelingen har åtte hunderom.
Vi har kurver og tepper til alle hundene, men ta gjerne med egne tepper etc., hvis ønskelig.

Hunderommene

 

Alle hunderommene i hundepensjonatet har direkte tilgang til egen liten luftegård med tak, slik at hundene har mulighet til å være ute når de selv vil. Luken mellom rommet og luftegården lukkes om natten, og ved kjølig vær.
Alle hunderommene og luftegårdene, har elementer med spiler inne og ute slik at hundene ikke kan sette fast labbene og skade seg. Dette gjør rommene skadesikre. Veggene mellom hunderommene er tette, slik at hundene ikke stresser hverandre opp. Dette gjør hundene trygge i rommet, og det blir lite støy.
To fremmede hunder deler aldri rom. Alle hundene får egne rom der de kan føle seg helt avslappet, og ha sine eiendeler, og sin liggeplass i fred.

Luftegårder

 

Vi har tre store luftegårder slik at hundene kan løpe og være aktive, eller bare rusle rundt å kose seg med alle luktene. Vi finner gjerne en annen hund som passer som venn.
Luftegårdene har elementer med spiler, slik at hundene ikke kan klatre over. De er også fluktsikret med sluser og armering slik at hundene ikke kan grave seg ut.

Turer/aktivisering/kontakt

 

Alle hunder som ikke er aktive, får turer. Hunder som er her over lengre tid, og valper får alltid litt ekstra. Vi ser ellers på hva den enkelte hund har behov for av kos, turer, lek osv., slik at alle så langt som mulig blir både mentalt, og fysisk tilfredse. Det viktigste for oss er at ALLE hundene trives og føler seg trygge. Det er alltid de samme 3-4 personene som har ansvar for hundene i pensjonatet. I tillegg har vi seks egne hunder, som også jobber der, som selskapshunder og venner.

TA GJERNE KONTAKT FOR Å AVTALE ET BESØK